KAIKKI TARVITSEMASI MAANRAKENNUSTYÖT VAIN YHDELLÄ PUHELINSOITOLLA

TALONPOHJAT Pori, Turku, Tampere ja Helsinki ( Vantaa – Espoo).

Meiltä hyvät pohjat perustuksillesi.

Jari Valtonen Tmi suorittaa talon pohjien kaivuutyöt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti omalla kalustolla. Yrityksemme tekee myös mm. salaojitukset, nurmikon perustukset sekä muut maansiirto- ja kaivuutyöt, joten meiltä saat kaikki tontillasi tarvittavat maanrakentamisen palvelut vain yhdellä puhelinsoitolla!

TALON POHJATYÖ ON TÄRKEÄ OSA RAKENNUSPROJEKTIA

Hyvin tehdyt talonpohjat varmistavat osaltaan koko rakennusprojektin onnistumisen. Tärkeää pohjatöissä on myös ajantasaisuus - tämän urakan myöhästymisen myötä koko rakennusprojektin valmistuminen siirtyy. Yrityksemme suorittaa ammattitaidolla ja sovituissa aikatauluissa kaikki urakan vaiheet pintamaan kaivuusta maa-aineksen toimituksiin ja täyttöihin saakka. Myös kulkureittien teko onnistuu meiltä osana urakkaa.

LAADUKKAAT MAA-AINEKSET TALONPOHJIIN

Talonpohjien rakentamisen yhteydessä on tärkeää varmistua siitä, että pohjissa käytetty maa-aines on laadukasta ja tarkoitukseensa sopivaa. Yrityksemme kautta saat maa-ainekset murskeesta soraan ja multaan saakka helposti joko osana kokonaisurakkaa tai pelkkänä toimituksena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme talon pohjatöistä ja muista palveluistamme!

Pyydä ilmainen kartoitus

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Valtonen Jari Tmi
Kellahdentie 863
28100 PORI