KAIKKI TARVITSEMASI MAANRAKENNUSTYÖT VAIN YHDELLÄ PUHELINSOITOLLA

PORISSA SEKÄ LÄHIALUEILLA LAADUKKAASTI

Jari Valtonen Tmi suorittaa salaojitukset niin rakenteilla oleviin kuin myös saneerattaviin kohteisiin | Pori, Turku, Tampere ja Helsinki (Vantaa – Espoo). Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä - yleisesti kaikkia salaojitusurakkaa tarvitsevia tahoja.

SALAOJITUS ESTÄÄ RAKENTEIDEN KOSTEUSVAURIOT

Salaojien asianmukainen toiminta on rakennuksen kunnon kannalta äärimmäisen tärkeää, sillä huonokuntoinen tai väärin rakennettu salaoja edesauttaa erilaisten kosteusvaurioiden syntymistä ja roudan tekemiä vaurioita. Teemme salaojituksia niin uudiskohteisiin kuin myös saneerattaviin kohteisiin. Jos vesi pääsee talosi kellariin tai muuten epäilet, että salaojat eivät ole täysin toimintakuntoisia, on salaojaremontti parasta tehdä heti.

ÄLÄ UNOHDA PIHAMAAN JA NURMIKON SALAOJITUSTA

Tiesitkö, että myös piha ja nurmikko on hyvä salaojittaa? Näin vesi ei jää seisomaan maahan ja maakerroksen liiallinen kosteus ei tuhoa nurmea tai muuta kasvillisuutta.
Voimme tehdä pihan salaojitukset omana projektinaan tai esimerkiksi osana nurmikon perustustöitä - tuloksena näyttävä ja vehreä pihamaa.

Ota yhteyttä  ja kysy lisää palveluistamme tai tee saman tien tarjouspyyntö! Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen!

Pyydä ilmainen kartoitus

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

Valtonen Jari Tmi
Kellahdentie 863
28100 PORI